Katlamaja langetas viljandlastele müüdava sooja hinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurentsiamet langetas pisut piirhinda, mida aktsiaselts Esro võib alates oktoobrist viljandlastele müüdava sooja megavatt-tunni eest küsida. 

MARKO SAARM/SAKALA
Konkurentsiamet langetas pisut piirhinda, mida aktsiaselts Esro võib alates oktoobrist viljandlastele müüdava sooja megavatt-tunni eest küsida. MARKO SAARM/SAKALA Foto: Marko Saarm / Sakala

Konkurentsiamet langetas pisut piirhinda, mida aktsiaselts Esro võib alates oktoobrist viljandlastele müüdava sooja megavatt-tunni eest küsida. Esro on klientidelt lubatust vähem raha küsinud nii juulis kui augustis.

Konkurentsiamet teatab oma kodulehel, et on kooskõlastanud Esro sooja megavatt-tunni uue piirhinna, mis on senisest neli eurot madalam. Eelmise talve lõpul oli linna katlamaja piirhind 72,02 eurot, oktoobrist on see 68,20 eurot.

Esro enda teatel on lubatust vähem küsitud sooja eest juba juulis ja augustis. Juulis oli hind 68,80 ja augustis 69,60 eurot. Suvel müüdav soojus kulub tavaliselt suurte kortermajade ning ettevõtete vee soojendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles