Liitri tervislikku jooki saab kümne sendi eest

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahlategemise teenust pakkuv Lembit Sikk ütles, et 100 liitrist õuntest saab umbes 50 liitrit puhast naturaalset mahla ning liitri eest tuleb maksta kümme senti.
Mahlategemise teenust pakkuv Lembit Sikk ütles, et 100 liitrist õuntest saab umbes 50 liitrit puhast naturaalset mahla ning liitri eest tuleb maksta kümme senti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et tänavu on hea õuna-aasta, teevad paljud aiapidajad endale värvilistest vitamiinipommidest usinasti mahla. Leidub ka neid, kes pakuvad mahlategemise teenust.

Nii mõnelgi on kodus aastaid või lausa aastakümneid tagasi ise tehtud mahlamasin. Kel seda aga pole või kes soovib vana aparaadi uue vastu välja vahetada, võib seada sammud tööstuskaupade või aianduspoodi.

Viljandi Handymanni kaupluses hakati juhataja Anne Arusoo sõnul tänavu mahlapresse ja õunapurustajaid müüma juuli algul, sõstarde valmimise ajal. Nende aparaatide vastu tuntakse aga suurt huvi ka praegu: nädalas ostetakse keskeltläbi neli-viis komplekti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles