Viljandimaa seeniorid lisavad ühistegevusele veidi särtsu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala pärast peetakse Viljandi linnastaadionil maakonna veteranide kergejõustiku meistrivõistlusi. Kohalike kõrval on sinna osalema oodatud spordihuvilised kogu Eestist. Pilt on tehtud tänavustel Sakala mängudel, kus samuti oli seenioridel mitmel alal võimalus eakaaslastega mõõtu võtta.
Nädala pärast peetakse Viljandi linnastaadionil maakonna veteranide kergejõustiku meistrivõistlusi. Kohalike kõrval on sinna osalema oodatud spordihuvilised kogu Eestist. Pilt on tehtud tänavustel Sakala mängudel, kus samuti oli seenioridel mitmel alal võimalus eakaaslastega mõõtu võtta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavu mais oma ühingu 50. aastapäeva tähistanud Viljandimaa spordiveteranid valisid endale ühtlasi uued juhid, kes seadsid eesmärgiks veidi raugenud ühistegevusele rohkem särtsu sisse puhuda ja veelgi suuremat hulka eakaaslasi kaasa haarata.

Viljandi spordiveteranide koondise seitsmeliikmelise juhatuse esimehe kohustustesse astunud kergejõustiklase taustaga Artur Saar avaldas lootust, et tulevikus laieneb ühingu liikmete harrastatavate spordialade ring ning uusi innukaid veterane tuleb juurde. Nüüdseks on ta umbes kolm kuud selles ametis olnud ning ütleb, et koondise liikmeskonda kuulub ligemale 150 inimest, neist aktiivseid kaasalööjaid on kolmandik.

«Kindlasti on meie esmane ülesanne kaasata veelgi aktiivsemalt seniseid liikmeid. Tõsi, paljud neist on juba võrdlemisi eakad,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles