Pikad ja pimedad ööd ajavad vargad liikvele

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi vallas Verilaske külas elav Jaak Aid näitab, kuidas vargad võisid garaaži akna eest võtta: puust hokikepp lükati aknaraami alla ning seda tõstes võeti aken eest. Nüüd on peremehel akna ette pandud trellid.
Viiratsi vallas Verilaske külas elav Jaak Aid näitab, kuidas vargad võisid garaaži akna eest võtta: puust hokikepp lükati aknaraami alla ning seda tõstes võeti aken eest. Nüüd on peremehel akna ette pandud trellid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimastel päevadel on Viljandimaa eri paigus sisse murtud taludesse ning varastatud sealt tuhandete eurode eest elektririistu ja muud. Politsei pole täheldanud tegutsemas vargajõuku, kuid palub kõigil oma varal silm peal hoida.

Kõige värskem politseis registreeritud vargus pandi toime ööl vastu neljapäeva. Tundmatud kurjategijad murdsid siis Karksi vallas Karksi külas nelja talu kuuri, kus nende saagiks langesid mootorsaag, neli trimmerit, võsalõikuri rakmed ning kiiver. Karksi konstaablijaoskonna piirkonnavanem Taimo Tugi lausus, et kogukahju on 3500—4000 eurot.

Kahtlast liikumist nähti ka reede öösel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles