Rattameistrid ületasid lõpujoone koos

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peeti Viljandimaal jalgrattaspordi meistrivõistlusi. Rein Taaramäe (punases) pälvis kuldmedali.
Nädalavahetusel peeti Viljandimaal jalgrattaspordi meistrivõistlusi. Rein Taaramäe (punases) pälvis kuldmedali. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Laupäeval pärast neljatunnist võidukihutamist võttis 22-aastane Rein Taaramäe temast aasta nooremal Sander Maasingul käest kinni ning mõlemad lõpetasid Eesti grupisõidu meistrivõistlused kullaga.

Fotosilm näitas, et sõidu võitis eliitklassi mees Rein Taaramäe, kes kõrgeimasse profiseltskonda kuuludes ei saa enam kuni 23-aastaste seas võistelda. Sander Maasing sai tiitli alla 23-aastaste arvestuses. Kõik vanemad jalgratturid olid nende kahe lõpetamise ajal alles rajal või juba võistluse katkestanud.



Kui Rein Taaramäele Eesti meistri sinimustvalge särk selga pandi, jalutas mullune meister Jaan Kirsipuu publiku hulgas. Temal tänavu autasustamisele asja polnud, sest pärast teist linnaringi oli ta otsustanud rajalt ära tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles