Männimäel langetatakse puid

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Keskkonnateenuste töötajad koristasid eile ennelõunal Riia maantee ääres langetatud kaskede oksi ning tükeldatud tüvesid.
Eesti Keskkonnateenuste töötajad koristasid eile ennelõunal Riia maantee ääres langetatud kaskede oksi ning tükeldatud tüvesid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Männimäel Riia maantee ääres võetakse maha 11 kaske ning üks pärn, sest need on kuivanud ning võivad hakata ohustama nii jalakäijaid kui autojuhte.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti linnamajanduse spetsialist Toomas Vilberg lausus, et nimetatud puud tunnistas ohtlikuks linna haljastusspetsialist: tuul oli puude ladvad ära murdnud, mistõttu olid puud poolenisti kuivanud ning oksteta.

«Ka inimestelt on tulnud vihjeid, et kuigi alt on näha, et puul on ilusad rohelised oksad, siis ülalt olid ladvad kuivanud,» ütles Vilberg ning lisas, et tegemist on igati tavalise protseduuriga, mida on ka varasematel aastatel ette tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles