Ugala tiigi juurde tuleb uus piire

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval kangutasid Sakala Teede töömehed maast välja vana piirde poste, et need hiljem uuemate ning turvalisemate vastu vahetada.
Eile keskpäeval kangutasid Sakala Teede töömehed maast välja vana piirde poste, et need hiljem uuemate ning turvalisemate vastu vahetada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Et Viljandis Reinu tee ääres asuva Ugala tiigi piire on aastakümneid vana ning väsinud, otsustas linnavalitsus selle uuema vastu vahetada.

Uus piire hakkab Viljandi linnavalitsuse teede spetsialisti Heikki Teearu sõnul välja nägema samasugune, nagu on Pärnu maanteel ringtee ääres ning Valuoja orus parkuuriväljaku lähistel.

«Et vanal piirdel oli puudu üks post ning see oli tervenisti väsinud väljanägemisega, nii et värvimine poleks ilusamat tulemust andnud, otsustasime, et mõistlik oleks uus panna,» ütles Teearu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles