Tugirühm jätkab pärast suvevaheaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aktiivsus- ja tähelepanuhäire ning selle sümptomitega (ATH) laste vanemate ja õpetajate tugirühm jätkab pärast suvevaheaega Viljandis uuesti tööd. Lapsevanemad ja õpetajad on tugirühmadest saanud toetust juba üle kümne aasta.

ATH tugirühm annab teadmisi ja praktilisi oskusi ning pakub toetust aktiivsus- ja tähelepanuhäire sümptomitega lapsega toimetulekuks kodus, koolis ja koolieelses asutuses; ergutab koostööd lapsevanemate, õpetajate ja teiste pereliikmete vahel; õpetab sotsiaalseid oskusi, mis aitavad tõsta ATH-ga lapse madalat enesehinnangut ja toimetulekut impulsiivsuse ohjeldamiseks, ning julgustab lapsevanemaid jagama omavahel kogemusi ja teineteist toetama.

Tugirühma juht Gerri Leht ootab Viljandi linnaraamatukogu videosaali tugirühma kõiki lapsevanemaid ja pereliikmeid, kes tunnevad, et nende kodus võib olla ATH-ga laps, ning kõiki teisi, kes tunnevad kõnealuse teema vastu huvi ja soovivad koos teistega vahetada kogemusi ja üheskoos tugirühma juhiga leida vastuseid ATH-ga seotud küsimustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles