Talgulised tegid kalmistu jupp maad puhtamaks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksakäärid või saag töökinnastatud käes, astusid presidendi kantselei 36 töötajat agarasti Tuhalaane kalmistu koristamist vajava platsi poole. Nende põhiline ülesanne oli mahavõetud võsa hunnikusse vedada. Fotol on esiplaanil presidendi kantselei direktor Siim Raie.
Oksakäärid või saag töökinnastatud käes, astusid presidendi kantselei 36 töötajat agarasti Tuhalaane kalmistu koristamist vajava platsi poole. Nende põhiline ülesanne oli mahavõetud võsa hunnikusse vedada. Fotol on esiplaanil presidendi kantselei direktor Siim Raie. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuhalaane kalmistu ette saabus eile ennelõunal hõbehall buss, millest pärast mõningat kohmitsemist hakkas mehi ja naisi välja astuma.

Presidendi kantselei töötajad olid tulnud iga-aastasele heakorrapäevale, mis seekord hõlmas endas Tuhalaane küla kalmistu korrastamist.

65-liikmelisest töötajaskonnast osales heakorrapäeval 36 inimest. Presidendi kantselei direktor Siim Raie tähendas, et osa töötajaid jäi Tallinna ja osa saadab riigipead USA-visiidil. «Muidu on president ikka kaasa löönud, aga seekord on tal reedel kohtumine Barack Obamaga, mistõttu ta ei saanud tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles