Mikk Maaten edestas meistrit

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika võistluspausi järel tänavu taas autode ringrajasõidu meistrivõistlustel kaasa tegev Mikk Maaten hoiab enne kaht viimast sõitu teist positsiooni. Kõrgemale ta enam tõusta ei saa, ent selle koha  kindlustmise nimel tuleb veel vaeva näha.
Pika võistluspausi järel tänavu taas autode ringrajasõidu meistrivõistlustel kaasa tegev Mikk Maaten hoiab enne kaht viimast sõitu teist positsiooni. Kõrgemale ta enam tõusta ei saa, ent selle koha kindlustmise nimel tuleb veel vaeva näha. Foto: Aivar Kaljusaar

Viljandlane Mikk Maaten suutis kahest viimatisest Eesti autode ringrajasõidu meistrivõistluste punkte andvast sõidust võtta esimese ja teise koha.

Laupäeval Baltimaade moodsaimal, Auto24 ringrajal peetud mõõduvõtul näitas Mikk Maaten head kiirust nii aja- kui võistlussõitudes.

Ajasõidu teise tulemusega pääses ta startima esiritta BMW 235 klassi valitseja, nüüdseks endale juba meistritiitli kindlustanud Raimo Kulli kõrvale. Kohe esimeses kurvis üritas ta Kullist mööduda ja saavutas isegi poole auto pikkuse edumaa, kuid Kulli masina võimsam kiirendus tõmbas tema katsele kriipsu peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles