Kaimar Saag oli Taani karikasarjas resultatiivne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag
Kaimar Saag Foto: Toomas Huik / Postimees

Kaimar Saag aitas teisipäeval kahe väravaga oma kodumeeskonnal Vejle Boldklubil alistada Taani karikasarja teises voorus kindlalt 9:0 Holluf Pile nimeline meeskond.

Hiljuti vigastusest taastunud Kaimar Saagi veel liigas väljakule usaldatud ei ole, kuid mõlemas karikasarja kohtumises on viljandlane murule pääsenud. Sealjuures oli viimases kohtumises eestlase panus arvestatav, sest 51. minutil tuli ta 4:0 seisult mängu ning lõi Vejle kaks viimast väravat, tehes seisuks 8:0 ja 9:0, kirjutab jalgpalliportaal soccernet.ee.

Esimene tabamus sündis 78. minutil, kui väravavahist tagasi põrkunud pallini jõudis esimesena just Saag ning saatis selle ilusa löögiga võrku. Ka teine tabamus ei lasknud end kaua oodata: vaid kaks minutit hiljem saatis Saag värava lähistelt palli kindlalt varbaga vastaste puuriluku taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles