Puhkajad hoiavad rohkem kokku

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaõue puhkekeskusesse praegu veel külastajaid jagub.
Vanaõue puhkekeskusesse praegu veel külastajaid jagub. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandimaa suuremates turismitaludes käib rahvast rohkesti nagu suvel ikka, kuid klientuur on varasemate aastatega võrreldes muutunud.


Vanaõue puhkekeskuse juht Tõnu Aavasalu ütles, et ei näe klientidest puudust augusti lõpuni. «Seda, mis pärast tuleb, on raske ennustada.»

Puhkekeskuses käib juhi tähelepanekute järgi varasemast vähem suuri firmasid ja rohkem  väiksemaid seltskondi. «Kuigi käive on langenud, pole midagi katastroofilist. On olnud firmaüritusi, üksikkliente ja Suure-Jaani muusikapäevade rahvast,» rääkis ta.

Kivi turismitalu noorperenaine Anu Kivi nentis, et aasta algus oli väga vaikne, aga suvisel ajal täitumuse üle kurta ei saa.

«Meil on juba üle kümne aasta käinud katoliiklik institutsioon Opus Dei. Tänavu on nad meie juures juunis ja augustis ning juuli algul korraldavad lastelaagrit,» rääkis Kivi. Ta lisas, et juulikuus on tulemas palju suveülikoole ja enesetervendamise laagreid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles