Karksi ja Väike-Kõpu külas ründasid hundid lambakarju

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi külas murdsid hundid maha kolm Olev Villemsoni (vasakul) lammast ja vigastasid teist sama palju. Naabrimehe Robert Mõtsa 65 lammast jäid huntidest puutumata. Kohutatud lambakasvatajad kinnitavad, et ei jäta loomi isegi palavaga enam pimedal ajal välja.
Karksi külas murdsid hundid maha kolm Olev Villemsoni (vasakul) lammast ja vigastasid teist sama palju. Naabrimehe Robert Mõtsa 65 lammast jäid huntidest puutumata. Kohutatud lambakasvatajad kinnitavad, et ei jäta loomi isegi palavaga enam pimedal ajal välja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Vastu esmaspäeva murdsid hundid otse Karksi küla servas maha kolm lammast ja puresid samuti kolme. Väike-Kõpu külas langes hiljuti võsavillemite ohvriks paarkümmend looma.

Karksi mees Olev Villemson rääkis, et oli vereteo avastanud hommikul. Ta polnud varem kuulnud, et seal kandis oleks kellelgi hundid karjal kallal käinud.

«Mul oli 13 lammast. Kolm oli ära murtud, kahele tegin hädatapu ning ilmselt ootab ühte veel sama saatus,» loetles Villemson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles