Opositsioon haub umbusaldust

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisliidu Kodune Viljandi poliitikud hakkavad täna arutama, kas esitada volikogu esimehele Tarmo Loodusele (vasakul) ja abilinnapea Ardo Agasillale umbusaldusavaldus või piirduda taunivate arvamusavaldustega.
Valimisliidu Kodune Viljandi poliitikud hakkavad täna arutama, kas esitada volikogu esimehele Tarmo Loodusele (vasakul) ja abilinnapea Ardo Agasillale umbusaldusavaldus või piirduda taunivate arvamusavaldustega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi opositsioon otsustab täna pärastlõunal, kas avaldada volikogu juhile ja abilinnapeale hansapäevadel korraldatu pärast umbusaldust. Tõenäoliselt piirdub opositsioon siiski juhtunu taunimisega.

Täna õhtul algava volikogu istungi eel koguneb opositsiooniline valimisliit Kodune Viljandi koosolekule, et otsustada, kas volikogu juhile Tarmo Loodusele või abilinnapeale Ardo Agasillale esitada umbusaldusavaldus. Fraktsiooni juht Randel Länts polnud nõus tulemust ennustama.

Ta tunnistas, et kui skandaal lahvatas, tekkis Kodusel Viljandil mõte rahvusvahelistel hansapäevadel Viljandit purjuspäi esindanud linnajuhtidele umbusaldust avaldada. Vahepeal on selgeks saanud, et võimuliit püsib ühtsena ning umbusalduse avaldamine ei läheks suure tõenäosusega läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles