Gregor Ervald võitis Poolas pronksi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi klubi sõitja Gregor Ervald teenis veemotospordi juunioride JT-250 paadiklassi maailmakarikavõistlustel kolmanda koha.
Viljandi klubi sõitja Gregor Ervald teenis veemotospordi juunioride JT-250 paadiklassi maailmakarikavõistlustel kolmanda koha. Foto: Eesti Veemoto Liit

Poolas Skulskis peetud veemotospordi juunioride JT-250 paadiklassi maailmakarikavõistlustel võitis viljandlane Gregor Ervald esimese sõidu ja teises oli teine. Kahes järgmises sõidus ta enam tulemust kirja ei saanud ning pidi leppima kokkuvõttes kolmanda kohaga.

Võitis ukrainlanna Anastasia Lysenko. Teiseks tuli venelane Artem Nikitin. Paul Zujenkov, kes on Gregor Ervaldi meeskonnakaaslane Viljandi veemotospordiklubist Nord, jäi 17 võistleja seas viiendaks.

Samas peetud O-175 paadiklassi Euroopa meistrivõistlustel võitis kümnekordne maailmameister sakslane René Behncke, kes edestas poolakat Marcin Zielinskit. Kolmandaks tuli ungarlane Attila Hencz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles