Viljandi mehed ostsid lennuki

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem pidid Viljandi lennuklubi liikmed lennuelamusi otsima rendilennukitega, siis nüüd seisab Päril angaaris päris nende enda õhusõiduk. Reedel Sakalale masinat näidanud Erki Lember ja Valter Kraavi rõhutasid, et ehkki väike, on see tubli ja piloodisõbralik.
Kui varem pidid Viljandi lennuklubi liikmed lennuelamusi otsima rendilennukitega, siis nüüd seisab Päril angaaris päris nende enda õhusõiduk. Reedel Sakalale masinat näidanud Erki Lember ja Valter Kraavi rõhutasid, et ehkki väike, on see tubli ja piloodisõbralik. Foto: Rannar Raba / Sakala

«Tuul on väga hea — saab ikka õige lennuelamuse, mitte ei lähe nagu läbi või,» poetas harrastuslendur Erki Lember reedel Päri lennuväljal taeva poole silmi kissitades ning ilmselge rahuloluga muiates.

Hetk hiljem haaras ta hiljuti Viljandi lennuklubile soetatud väikelennuki sabast ning lükkas selle mängleva kergusega justkui titekäru angaari varjust ereda päikese kätte.

«Vaat selline ilusake ta meil siis on,» kiitis kõrvalt klubi teine liige Valter Kraavi, kellel endal küll pilooditunnistust pole, kuid keda viljandlased on võinud sageli paraplaaniga linna kohal pilvi mõõtmas näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles