Paljud postkastid ei vasta nõuetele

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Bauhofi klienditeenindaja Anu Härmi jutu järgi peab ostetava postkasti ava olema vähemalt kolm sentimeetrit lai, sest siis mahuvad sellest läbi ka paksemad ajalehed, ajakirjad ja kataloogid.
Viljandi Bauhofi klienditeenindaja Anu Härmi jutu järgi peab ostetava postkasti ava olema vähemalt kolm sentimeetrit lai, sest siis mahuvad sellest läbi ka paksemad ajalehed, ajakirjad ja kataloogid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Et Viljandimaal on palju postkaste, mis ei vasta nõuetele, peaksid omanikud need uute vastu vahetama. Siis on kirjakandjatel võimalik panna ajalehed ja ajakirjad kohta, kust tellijad need hiljem turvaliselt kätte saavad.

Eesti Posti teada on Eestis ligi 35 000 ning Viljandimaal umbes 2700 postkasti, mis on aastakümneid vanad. Palju on selliseid Suure-Jaani vallas, kuid ohtralt leidub neid ka Viljandis ja selle ümbruses.

Eesti Posti Viljandi kandekeskuse juhataja Siiri Kruuse jutu järgi ei vasta nõuetele kastid, mis on lagunenud ning mille uks ei seisa kinni. «Eesti Post ei saa kirjade ja ajalehtede eest vastutada, kui meil ei ole neid kusagile panna. See, et kõik oleks korras, jäägu ikka inimese enda mureks,» lausus Kruuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles