Pliiatsid ja vihikud on annetuskorvis sagedased

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal koguti annetusprojektiga lasterikastele peredele umbes 4800 koolitarvet, kuid mõnel aastal on tulemus ka parem olnud. Fotol on Viljandimaa lasterikaste perede ühenduse vabatahtlikud (vasakult) Anžella Kaljula, Geidi Õunap ja Kaire Kaljula Tallinnas Kadaka Selveris.
Möödunud aastal koguti annetusprojektiga lasterikastele peredele umbes 4800 koolitarvet, kuid mõnel aastal on tulemus ka parem olnud. Fotol on Viljandimaa lasterikaste perede ühenduse vabatahtlikud (vasakult) Anžella Kaljula, Geidi Õunap ja Kaire Kaljula Tallinnas Kadaka Selveris. Foto: Erakogu

Kõige enam annetatakse lasterikastele peredele vihikuid ja värvipliiatseid, kuid Eesti LEO-klubide esindaja Sandra Oksaare sõnul kuluvad marjaks ära ka kontoritarbed.

«Sellised, mida just gümnaasiumiõpilased vajavad, nagu A4 kaustikuid ja klammerdajaid,» täpsustas ta ning lisas, et nende peale esialgu ei tulekski, kui öelda, et lasterikastele peredele kogutakse kooliks annetusi. «Esimene mõte on ikka vihik, aga kindlasti on peredel vaja kunstitarbeid, näiteks guaššvärve, pastelle ja plastiliini.»

Abi saab 1300 perekonda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles