Meie spordiveteranidel on põhjust uhkust tunda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliveteranid Jaan Purik ja Piret Raud naasid maailmamängudelt medaliga, Piret Raud pälvis hõbeda ja Jaan Purik pronksi.
Korvpalliveteranid Jaan Purik ja Piret Raud naasid maailmamängudelt medaliga, Piret Raud pälvis hõbeda ja Jaan Purik pronksi. Foto: Erakogu

Kogu maailma spordiveteranid said tänavu kokku Itaalias, kus peeti seeniorsportlaste kümnendad maailmamängud. Viljandimaale toodi medaleid korvpallis ja kergejõustikus.

Maailmamängud korraldatakse iga nelja aasta tagant, see on seeniorsportlaste suur pidu. Torinos võisteldi 28 alal ning seal osales üle 19 000 spordiveterani.

Korvpallisaalis jagus viljandlasi Eestit esindama kahte võistkonda: Piret Raud kuulus üle 45-aastaste naiskonda ning Jaan Purik üle 70-aastaste meeskonda. Endiselt heas vormis püsiv Hilja Bakhoff peab otsatuna tunduval trofeede riiulil ruumi tegema veel viiele medalile, kusjuures kolmega käib kaasas omaealiste maailmarekordit tähistav tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles