Palu mahetalu ootab külla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris leiab Männimäel aset juba kolmas OTT-i taluturg. Foto on tehtud 2011. aasta kohaliku ja mahetoidu väljamüügist Viljandis.
Oktoobris leiab Männimäel aset juba kolmas OTT-i taluturg. Foto on tehtud 2011. aasta kohaliku ja mahetoidu väljamüügist Viljandis. Foto: Erakogu

24. augustil kell 11 oodatakse kõiki huvilisi Viljandimaal Tarvastu vallas Mõnnaste külas asuvasse Palu mahetallu. Saab tutvuda talu tegemistega ja süüa maitsvat mahetoitu.

Palu talu Soome päritolu peremehe Mikko Rahtola sõnul on Soomes ja Rootsis on sellised talu tutvustavad päevad populaarsed ning sellest tuli ka idee sama asja katsetada Eestiski.

Mahetoidu päeval on oma toodangut tutvustamas ja müümas Viljandimaa mahetalunikud. Osalejatele pakutakse mahetoorainest valmistatud lõunat. Meeleolu loob pärimusmuusika ansambel Rannarada ning põnevaid tegevusi on lastelegi.

Huvilisi viib tallu mahetoidu päeva buss, mis väljub kell 10.30 ja 13.30 Viljandist Anttila parklast ning Palu talust tagasi kell 13 ja 15.30. Sõidetakse raudteejaama kaudu, et huvilised saaksid ka seal peale tulla ja maha minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles