Loe, kuidas kirjeldab Paabel Viljandi linnajuhtide sobimatut käitumist

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Agasild
Ardo Agasild Foto: Elmo Riig / Sakala

Väljavõte ansambli Paabel kirjast volikogu esimehele Tarmo Loodusele, abilinnapea Ardo Agasillale, linnapea Loit Kivistikule, avalike suhete ja turismi ameti juhatajale Krista Kullile ning sama ameti välissuhete spetsialistile Markus Peter Nagelile.

«Kõige ootamatum olukord, mis pani meid täiesti abitusse olukorda ning valmistas suurt piinlikkust lisaks Viljandi delegatsioonile ka ilmselt kogu publiku jaoks (keda meie etteaste tipphetkeil oli Viljandi telgi lähiümbruses paarisaja kandis), oli linnavolikogu esimehe Tarmo Looduse käitumine meie kontserdi ajal. Kuna kirja alguses kirjeldatud esinemised Hansapäevade põhiprogrammis olid pehmelt öeldes kasina kvaliteediga nii tehnilises mõttes kui ka publiku osavõtu suhtes, otsustasime võtta viimast Viljandi telgi juures toimuvast ülesastumistest.

Panime üles kogu helitehnika, üldvõimenduse ning tegime nii reedel kui ka laupäeval (14. ja 15. juunil) täisvõimsuses ja -pikkuses kontserdid. Mõlemad ülesastumised olid väga menukad ja aitasid ilma mingi kahtluseta reklaamida Viljandit kui Hansapäevade võõrustajat aastal 2015. Linnavalitsuse delegatsiooni palvel teatasime me korduvalt publikule, et «oleme ansambel Paabel Viljandist» ning kutsusime inimesi saksa ja inglise keeles kahe aasta pärast Viljandis toimuvatele Hansapäevadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles