Koalitsioon Tarmo Looduse tagasiastumist ei nõua

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus
Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna hommikul koos olnud Viljandi koalitsiooninõukogu otsustas, et kuna enne kohalikke valimisi on veel vaid kaks volikogu istungit, jätkab Saksamaal Herfordis hansapäevadel ebasobiva käitumisega silma paistnud volikogu esimees Tarmo Loodus valimisteni oma kohal.

Loodus tõdes, et tema valimistel kandideerimise kohta peab otsuse tegema erakond. Samas ei pidanud Loodus mõistlikuks kandideerida linnapeaks, nagu oli Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) piirkond esmaspäevasel koosolekul otsustanud. Valimistel ta tõenäoliselt siiski kaasa lööb.

«Valimistel otsustab igaüks ise, kui tõsise rikkumisega tegemist oli,» lausus volikogu esimees.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutas, et juunis Saksamaal Herfordis peetud hansapäevadel segas alkoholijoobes Tarmo Loodus ansambli Paabel kontserti muu hulgas sellega, et hakkas luba küsimata laval kontrabassi mängima. Samuti IRL-li kuuluv abilinnapea Ardo Agasild toppis aga esinemise ajal muusikutele pirukaid suhu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles