Tääksi noored ja vabatahtlikud korraldasid väravate saju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilistveres peetud jalgpalli sõpruskohtumises alistasid SK Tääksi U-19 poisid 9:7 Est-Yesi rahvusvahelise laagri vabatahtliku töö tegijad.
Pilistveres peetud jalgpalli sõpruskohtumises alistasid SK Tääksi U-19 poisid 9:7 Est-Yesi rahvusvahelise laagri vabatahtliku töö tegijad. Foto: Pille-Riin Kalmus

Esmaspäeval Pilistveres peetud jalgpalli sõpruskohtumises alistasid SK Tääksi U-19 poisid 9:7 Est-Yesi rahvusvahelise laagri vabatahtliku töö tegijad.

Vastastest andis ründeliinis tooni itaallane, kaitses mängisid hispaanlane ja hiinlane, poolkaitses prantslane, vahendab portaal jalgpall. ee.

SK Tääksi treeneri Indrek Jegorovi sõnul kõlas vastaste ebaõnnestumiste korral sõnu nii mitmes keeles, et sageli jäi arusaamatuks, kes laitis või kes kiitis.

Esimese poolaja võitis rahvusvahelise laagri Est-Yes ja Pilistvere ühisvõistkond 5:3. Teisel poolajal andis vastastel tunda väsimus eelnenud pikast tööpäevast ning U-19 ja Kirivere poisid suutsid end ka paremini kokku võtta. Tulemuseks oli võit 9:7.
Indrek Jegorovi sõnul oli kohtumise organiseerinud Pilistvere kirikuõpetaja Hermann Kalmus, kes vabatahtlikega tegeleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles