Viljandimaa sport 20.—25. augustini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse UKU kaubanduskeskuse parklas tänavakorvpalliturniiri.
Laupäeval peetakse UKU kaubanduskeskuse parklas tänavakorvpalliturniiri. Foto: Laura Luik

TEISIPÄEV, 20. august

Velotuur. Ligikaudu kell 16.30 jõuavad Viljandisse rahvusvahelisel Balti Keti velotuuril osalejad, tuuri teise etapi finiš on Viljandis Vabaduse platsil.

Jalgpall. Kell 19 on Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste esiliigas vastamisi JK Tulevik ja Kiviõli FC Irbis.

KOLMAPÄEV, 21. august

Velotuur. Kell 12 stardivad Balti Keti velotuuril osalejad Viljandi Vabaduse platsilt kolmandale etapile.

Jooks. Viljandi staadionil peetakse klubi Staier seeriajooksu kuues etapp. Kell 18 alustavad noored 600 meetri distantsiga, kell 18.10 saavad naised lähte 3000 meetrile ning kell 18.30 on kavas meeste 10 000 meetri jooks. Meeste ja naiste distantsil lähevad jagamisele Viljandimaa meistri medalid.

LAUPÄEV, 24. august

Kergejõustik. Kell 10 algavad Karksi-Nuia staadionil 14. Karksi-Nuia mängud. Võistlusjuhendiga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 12 mängivad Suure-Jaani staadionil Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist Suure-Jaani United ja SK Tääksi.

Viljandi staadioni kunstmuruväljakul peetakse kaks noorte meistrivõistluste kohtumist: kell 11 mängivad 2004. aastal sündinute turniiril JK Tulevik ja Tartu FC Santos ning kell 12.30 on vastamisi samade klubide 2002. aastal sündinute esindused.

Kell 14 on Viljandi kunstmuruväljakul meistrivõistluste kolmandas liigas vastamisi JK Tuleviku Vanakesed ja Navi Vutiseltsi esindus.

Korvpall. Kell 15 algab Viljandis UKU kaubanduskeskuse parklas turniir «UKU tänavakoss.» Võistlusjuhendiga saab tutvuda siin.

PÜHAPÄEV, 25. august

Kergejõustik. Kell 10 jätkuvad Karksi-Nuia staadionil sealsamas päev varem alanud 14. Karksi-Nuia mängud.

Perespordipäev. Viljandi rannas peetakse traditsioonilist perespordipäeva. Kell 12 on korvpalliväljakul zumbatund Margit Oksa juhendamisel ning samal ajal algab rannaliival petangiturniir. Kell 13.30 on kavas lastejooks rannaliival, kell 15 viskevõistlused suurtele ja väikestele ning kell 16 mõõduvõtt rahvapaatidel sõudmises. Kell 17 on korvpalliväljakul aeroobikatund treener Tanja Golubi juhendamisel.

Jalgpall. Kell 12 kohtuvad Viljandi staadionil meistrivõistluste teises liigas JK Tuleviku II ja Tartu SK 10 II meeskond.

Jagrattamatk. Pühapäevase jalgrattamatka kontrollpunkt Suure-Jaani vallas Tääksi koolimaja lähedal asuva Paksu suurkivi juures on avatud kella 11—14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles