Pilistveres mõeldi minevikule ning arutati tulevikku

Sten Mahov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilistveres tähistati Eesti Rahvusliku Sõltumatuse partei 25. aastapäeva, osaleti jumalateenistusel ning avaldati arvamust mõttetalgutel.
Pilistveres tähistati Eesti Rahvusliku Sõltumatuse partei 25. aastapäeva, osaleti jumalateenistusel ning avaldati arvamust mõttetalgutel. Foto: Pilistvere kogudus

Täna, 18. augustil kogunesid Eesti Rahvusliku Sõltumatuse Partei liikmed ning nende poolehoidjad Pilistverre, et tähistada erakonna 25. aastapäeva ning mõtiskleda Eesti tuleviku üle.

Ürituse üks korraldajaid, Pilistvere koguduse õpetaja Hermann Kalmus ütles, et päev oli igati sisukas ning mõttetalgutel arutati paljude praeguste Eesti mureküsimute üle. «Kokku saime keskpäeval kivikangru juures, kus peeti rahvuslikke kõnesid ning öeldi, et ERSP (Eesti Rahvusliku Sõltumatuse Partei – toimetus) rolli on alahinnatud,» kõneles Kalmus.

Kohaletulnuid tervitasid partei üks asutaja ning esimene esimees Lagle Parek, kaitseminister Urmas Reinsalu, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, riigikogu liige Laine Randjärv ning Kõo vallavanem Tarmo Riisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles