Saate «Võta või Viljandimaa» staarid võitsid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kultuurijuhid (vasakult) Kai Kannistu, Katre Saar, Tiina Kuusik, Ille Mirka ja Krista Kalda kehastusid kolmeks päevaks kultuuritöötajate suvekoolis telestaarideks. Neist said kohvritüdrukud saatest «Võta või Viljandimaa».
Viljandimaa kultuurijuhid (vasakult) Kai Kannistu, Katre Saar, Tiina Kuusik, Ille Mirka ja Krista Kalda kehastusid kolmeks päevaks kultuuritöötajate suvekoolis telestaarideks. Neist said kohvritüdrukud saatest «Võta või Viljandimaa». Foto: Erakogu

Üleeile Pärnumaalt Valgerannast kultuuritöötajate suvekoolist naasnute seas oli viis viljandimaalast, kes tõid kaasa grand prix’. See tähendab, et tuleval aastal on suvekool Viljandimaal.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu, kes oli suvekoolis üks siinsete kultuurimajade esindajaid, rääkis, et teema oli «Tähed Pärnumaal», mis tähendas, et iga maakonna esindus pidi kehastuma staarideks, olgu siis ooperist, balletist või multifilmist.

«Meie saime olla teletähed ja kolm ööd-päeva olime rollis ikka kole ilusad,» lausus ta ja naeris. Viis kultuuritöötajat käisid ringi, kohvrid näpus, fuksiaroosad sukad jalas ning must kleit seljas. Nad olid kehastunud kohvritüdrukuteks telesaatest pealkirjaga «Võta või Viljandimaa».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles