Suvituskoht valmib rannahooaja lõpul

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel saab Suure-Jaani järve ääres valmis väike paadisadam ja liivatatud ujumiskoht. Veel nädala keskel terrassi paigaldanud osaühingu Top Marine ehitusmees Alar Salumets ütles, et tööd on võtnud paar nädalat.
Sel nädalavahetusel saab Suure-Jaani järve ääres valmis väike paadisadam ja liivatatud ujumiskoht. Veel nädala keskel terrassi paigaldanud osaühingu Top Marine ehitusmees Alar Salumets ütles, et tööd on võtnud paar nädalat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hiljuti asuti Suure-Jaani järve ääres ehitama paadisadamat ja ujumiskohta. Nüüd ollakse töödega lõpusirgel ja et ilmateade lubab üle 20 kraadi sooja, võib loota, et lustijaid järvele veel jagub.

«Tegelikult lootsime suveks valmis saada, aga kõik ei läinud nii, nagu tahtsime,» selgitas Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, miks jäi hoogne rannarajamine augusti keskpaika.

«Suve algul oli meil nii palju sündmusi ees ja vahepeal ei soosinud ilm, mis ei lasknud tööks järvevett natukene langetada,» rääkis ta ja kinnitas, et kõik peaks valmis saama juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles