Patrullijate palk on tänavu tõusnud kümnendiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siseministeeriumi andmetel on Viljandi liiklus- ja patrullpolitseinike palk suurenenud sel aastal keskmiselt ligi kümme protsenti ning mõni korrakaitsja võis rõõmustada isegi varasemast peaaegu kolmandiku võrra kopsakama teenistuse üle.

Ministeeriumi pressiesindaja Mihkel Loide sõnul tõusid liiklus- ja patrullpolitseinike palgad keskmiselt 10 protsenti, kusjuures kasv ulatus inimesest sõltuvalt 5 protsendist 19 protsendini. Kui lisada siia vanemliikluspolitseinikud ja välijuhid, on keskmine tõus 12 protsenti ja küündib maksimaalselt 30 protsendini.

Loide hinnangul tõusis palk väiksemates kohtades rohkem kui Tallinnas. «Palgatõusust võitsid enam just palgaastmestiku madalamatel astmetel teenivad ametnikud,» lausus Loide ja lisas, et politsei- ja piirivalveameti juhtkonna palgad ei ole käesoleval aastal suurenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles