Suured poeketid hakkasid maksuameti hääletoruks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja Eesti suuremates toidupoodides alanud kampaania keskmes on sigaretipakk, mille venekeelsed tekstid tuletavad meelde, et salasuitsude tarbijad teenivad otseselt kurjategijate huve. Ühtlasi kutsutakse plakatitel üles teatama salakaubandusest maksu- ja tolliameti vihjetelefonil 800 4444.
Äsja Eesti suuremates toidupoodides alanud kampaania keskmes on sigaretipakk, mille venekeelsed tekstid tuletavad meelde, et salasuitsude tarbijad teenivad otseselt kurjategijate huve. Ühtlasi kutsutakse plakatitel üles teatama salakaubandusest maksu- ja tolliameti vihjetelefonil 800 4444. Foto: Repro

Peaaegu kõik Eestis esindatud suured poeketid tulid maksuametile vastu ning aitavad sel nädalal alanud salasigarettidevastase kampaania sõnumit levitada.

Nii nagu mitmel varasemal aastal, on maksu- ja tolliamet ka tänavu suve lõpetuseks otsustanud suitsetajatele üle riigi meelde tuletada, et salasigarette ostes toetatakse otseselt kuritegevust. Sedapuhku on teabe edastamisel põhiraskus kaupmeeste liitu kuuluvate jaekettide kaupluste kanda.

Vajadus on suur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles