Kuidas taltsutada krossimeest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Holste-Nõmmel peetud «Mulgikakerdus» sujus tõsisemate kukkumiste ja traumadeta, aga eks muhke, marrastusi ja sinikaid korjati ikka. Pilt on tehtud tagarattal sõitmise mõõduvõtul.
Laupäeval Holste-Nõmmel peetud «Mulgikakerdus» sujus tõsisemate kukkumiste ja traumadeta, aga eks muhke, marrastusi ja sinikaid korjati ikka. Pilt on tehtud tagarattal sõitmise mõõduvõtul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Holstre-Nõmmel teoks saanud mehaanikute ja sõprade mitteametlikel maailmameistrivõistlustel, mida hellitavalt «Mulgikakerduseks» nimetatakse, käis rajal lustimas ligi 170 harrastajat.

Omapärane üritus tõi eri vanuses meeste kõrval rajale ka naisi ja lapsi. Osalejate seas oli pühapäevasõitjaid ja endisi tegevsportlasi, aga oli selliseidki, kes kõigest mõne harjutuskorra järel stardipuu taha julgesid tulla. Rõõmu jagus nii sõitjatele kui publikule.

«Soovime Eesti motokrossiharrastajate hulka kasvatada,» tuletas üks korraldajaid Toomas Triisa meelde seitse aastat tagasi algatatud «Mulgikakerduse» põhieesmärki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles