Viljandis tähistatakse täna noortepäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Viljandis peetava üle-eestilise noortepäeva alateema on «Maailm ootab — võta ta ette»
Täna Viljandis peetava üle-eestilise noortepäeva alateema on «Maailm ootab — võta ta ette» Foto: facebook.com/noortepaev

Täna Viljandis peetava üle-eestilise noortepäeva alateema on «Maailm ootab — võta ta ette» ning see aitab osalejatel tutvuda noorsootöö võimaluste mitmekülgsusega.

Tegevus käib Jakobsoni kooli staadionil, Sakala keskuse hoovis ja Turu tänaval. Sündmuse eesmärk on väärtustada noori ja noorsootööd ning suunata noorte ja avalikkuse tähelepanu arvukatele noorsootöö kaudu avanevatele individuaalsetele eneseteostuse võimalustele.

Päev algab kell 14 Jakobsoni kooli staadionil, kus peetakse traditsiooniline jalgpallimatš noorte ja otsustajate ehk haridus- ja teadusministeeriumi esinduse vahel.

Jalgpallimatšile järgneb rongkäik läbi Viljandi Sakala keskusesse, kus alates kella 16 astuvad üles noored ja noortega töötavad inimesed põneva info ja eeskavadega.

Samal ajal on Turu tänaval võimalik kõigil huvilistel tutvuda noorsootöö võimalustega. Noortepäeva juhivad Vennad Vähid ning sündmused kulmineeruvad kell 21 algava Tanel Padar & The Suni kontserdiga.

Noortepäeva korraldavad sel aastal ühiselt Eesti avatud noortekeskuste ühendus, Eesti noorteühenduste liit ning Eesti noorsootöötajate ühendus. Oma panuse annavad kõikidest maakondadest kohale tulnud noortekeskuste, noorsootöö organisatsioonide ja teiste koostööpartnerite esindajad.

Täpsem info noortepäeva programmi kohta ning pildid on kättesaadavad siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles