Viljandi rattur ei suutnud liidrisärki hoida

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasele etapile startis Markus Paas (vasakul) valge särgiga esireast, sest juhtis siis velotuuri noorte arvestuses.
Tänasele etapile startis Markus Paas (vasakul) valge särgiga esireast, sest juhtis siis velotuuri noorte arvestuses. Foto: Herki Helves

Täna hommikul Saaremaa velotuuril valges särgis ehk noorte liidrina startinud Markus Paas lõpetas Viljandist Raplasse viinud etapi 34. kohaga ning langes noorte arvestuses teisele kohale.


Kell 11 Viljandis Vabaduse platsil alanud etapi võitis Jaan Kirsipuu.


Noortest oli parim saarlane Jörgen Matt, kes oli kokkuvõttes 17. ja kaotas võitjale 2.13-ga.  Markus Paas jõudis kohale noortest viiendana ning langes velotuuri kokkuvõttes teisele kohale. Kahe etapi järel on tema kaotus noorte liidriks tõusnud Matile 2.51.

Tallinna klubi CFC ridades sõitev viljandlane Sten Sarv lõpetas täna sama ajaga mis Paas, kuid oli mõni koht eespool ehk 30. Noorte seas jätkab ta neljanda kohaga ja kaotab liidrile 3.37.

Viljandlastel läks täna kokkuvõttes veidi kehvemini kui eile ning meeskondade arvestuses langesid nad üheksandalt kohalt 11-le. Markus Paasi järel oli Viljandi rattureist järgmine Marko Holtsmann, kes lõpetas 40. kohaga. Kristjan Kivistik oli 53., Ats Vaaks 71., Mihkel Ronimois 73., Mikk Vaaks 82. ja Martti Välk 87.

Velotuuri jätkab 99 ratturit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles