Tulevik pole uuel muruväljakul võitu maitsnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval pidi Tulevik tunnistama Nõmme JK Kalju 2:0 paremust.
Teisipäeval pidi Tulevik tunnistama Nõmme JK Kalju 2:0 paremust. Foto: Liis Saar

Teisipäeval ametlikult taasavatud linnastaadionil pole Viljandit esindavad jalgpallurid veel väravaid löönud ja võidurõõmu tundnud.


Teisipäeval Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga 16. voorus pidi Tulevik tunnistama Nõmme JK Kalju 2:0 paremust. Kaks päeva varem oli sealsamas esiliiga meeskondade Tuleviku II ja Kiviõli Tamme Auto 15. vooru kohtumine, mis lõppes viljandlaste 0:1 allajäämisega.

Meistriliigas kolmanda kaotuse vastu võtnud Viljandi Tulevik on turniiritabelis vajunud kuuendale kohale. Viimases voorus siit kolm võidupunkti viinud nõmmelased kerkis tabelis ühe punktiga Tulevikust rea võrra kõrgemale.

Meistriliiga liidrina jätkab endiselt Tallinna FC Levadia, kes nahutas viljandlasi möödunud laupäeval Kadrioru staadionil 5:0 lõppenud mängus.

Viljandi meistriliiga esindus jätkab tiitlivõistlusi Tartus sealse Tammekaga. Kodustaadionil näeb meeskonda taas 18. juulil, kui ta läheb 20. voorus kokku Tallinna FC Floraga.

Meistrivõistluste esiliigas kaasa tegev Tuleviku teine püsib praegu turniiritabeli seitsmendal real. Täna peab võistkond Tallinnas 16. vooru kohtumise Lasnamäe JK Ajaxiga, eeloleval pühapäeval kell 17 mängib meeskond aga Viljandi staadionil Valga FC Warrioriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles