Mandrinaiste seikluslik merereis. Kaheksa päevaga ümber Hiiumaa

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümber saare aerutajad liiguvad matka algul loojuva päikese poole, seejärel vajub päikeseketas merre nende vasema õla taga, viimasel õhtul taas silme ees. Ilm oli valdavalt ilus ja meri rahulik, kuid üks matkaline käis lainetuses ka kummuli.
Ümber saare aerutajad liiguvad matka algul loojuva päikese poole, seejärel vajub päikeseketas merre nende vasema õla taga, viimasel õhtul taas silme ees. Ilm oli valdavalt ilus ja meri rahulik, kuid üks matkaline käis lainetuses ka kummuli. Foto: Kaie Mölter

Reedene vihm näib ennustavat puhkusele head algust. Meie suvi. Ehk on järgmised päevad kuivemad ja päikselisemad. Kahel mandrinaisel on plaan aerutada meresüstadel nädalaga ümber Hiiumaa.

Laupäeva pärastlõunal saame Kärdla sadama paadikuurist sõiduvahendid. Paatidesse pakime kraami, mida arvame endal nädala jooksul vaja minevat: väikese telgi, madratsi, magamiskoti, soojad rõivad, toidu ja vee.

Kella viie paiku on sadu lakanud. Istume kajakkidesse, lehvitame Kärdla turismiinfopunkti juhatajale Heleri Uusile, kes on tulnud meid saatma, ning lubame hoida teda oma teekonnaga kursis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles