Männimäe volleväljaku avavad tippmängijad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe külalistemaja juht Rait Sulg tutvustas ettevõtte uusimat sportimisvõimalust rannavolleväljakut, kus homme kell 16 peab näidiskohtumise
kaks Eesti tugevamat naispaari.
Männimäe külalistemaja juht Rait Sulg tutvustas ettevõtte uusimat sportimisvõimalust rannavolleväljakut, kus homme kell 16 peab näidiskohtumise kaks Eesti tugevamat naispaari. Foto: Madis Luik

Neljapäeval on Männimäe külalistemaja vastvalminud liivaväljakul rannavolle näidiskohtumine, milles võtab teineteiselt mõõtu kaks Eesti tugevamat naispaari.


Viljandlaste ette astuvad möödunud pühapäeval Horvaatias Zagrebi Satellite’i turniiri kolmanda koha kohtumises vastamisi olnud Eesti paarid Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina ning Kadri Puri ja Polina Bratuhhina.



See, kas Viljandi spordikooli vilistlane Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina suudavad Viljandi uuel rannavolle mänguplatsil oma edu korrata, selgub kell 16 algavas vastasseisus.



Männimäe külalistemaja juht Rait Sulg ütles, et ettevõte rajas ligi poolemeetrise liivakihiga täismõõtmetes võrkpalliväljaku, soovides ennekõike oma klientidele tegevust pakkuda, ent sinna on mängima oodatud teisedki vollehuvilised.



«Võrkpallurid on väljakule tunnustava hinnangu andnud,» lausus ta.



Viljandi võrkpalliklubi Volle juhi Margus Keerutaja sõnul on vastse väljaku suurim eelis järveäärsete platside ees selle piiratus. «Pallid ei lähe väga kaugele,» nentis ta. «Samuti pole plats avatud tugevatele tuulehoogudele, ehkki tegu pole ka tuulevaikse sisehooviga.»



Rait Sule jutu järgi ei looda külalistemaja võrkpallihuviliste pealt teenida. «Väljaku kasutamise eest me tasu ei võta,» netis ta. «Duširuumide kasutajatel tuleb siiski maksta.»



Oma mängusoovist peaks eelnevalt teada andma külalistemaja vastuvõtulauda, seda võib teha ka telefonitsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles