Viljandi noored vabatahtlikud pakuvad Narva lastele lõunat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati Narvas abis käinud noored (vasakult) Hanna Lippo, Erik Mikk, Harli Koppelmann ja Urmo Reitav.
Viimati Narvas abis käinud noored (vasakult) Hanna Lippo, Erik Mikk, Harli Koppelmann ja Urmo Reitav. Foto: Svetlana Bogdanova

Viljandi koolinoored aitavad vaesuses elavatele Narva lastele suvevaheajal sooja lõunat valmistada. Toitmist ootavaid suid on aga oodatust rohkem ja nii paluvad korraldajad annetajate abi, et lastele suve lõpuni soe kõhutäis tagada.

Ettevõtmise üks koordinaatoreid, Viljandi gümnaasiumi ühiskonnaõpetuse õpetaja Urmo Reitav kinnitab, et toitlustamiseks oleks vaja ligi 2000 eurot. Selle summa eest saaks sadakond Narva last suve lõpuni sooja lõunat. Seni on Euroopa Liidu toiduabi toel olnud võimalik neile pakkuda ka hommikusööki ja õhtuoodet. Kui veel eelmisel aastal telliti lõuna toitlustusfirmalt, siis tänavu valmistavad vabatahtlikud toidu ise heategevuskeskuse renoveeritud köögis.

Abivajajaid on palju

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles