Eksperiment mesilassülemitega ehk Unistus sajast tarust

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veterinaar- ja toiduamet tuletab meelde, et kõik 1. mai seisuga peetavate kodusigade ning mesilasperede arv tuleb teada anda 15. maiks.
Veterinaar- ja toiduamet tuletab meelde, et kõik 1. mai seisuga peetavate kodusigade ning mesilasperede arv tuleb teada anda 15. maiks. Foto: Kaarel Omel

«Kui märkad kusagil mesilas­sülemit ja see on kättesaadavas kohas, teata sellest allpool oleval telefoninumbril,» kutsus Aivo Sonn rahvast üles 2011. aastal vallalehtedes ilmunud kuulutuses. «Kui sülem õnnestub tervelt kätte saada, teenid info eest kümme eurot.»

Selle kohta ilmus lugu ka Sakalas. Olustveres mesinikuks õppinud Aivo Sonn rääkis, et soovib oma 18 perega mesilat tublisti täiendada ning jõuda vähemalt saja pereni, sest kavatseb luua mesindusest endale kunagi põhitöö. Seni oli viimastel aastatel kinnisvara alal leiba teeninud mees kasvatanud mesilasi hobina.

Juriidiliselt korrektne plaan

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles