Viljandlased on oodatud linna arengukava arutelule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Alver
Lauri Alver Foto: Erakogu

Viljandi linnavalitsus ootab kõiki kodanikke ja huvilisi neljapäeval kell 17 Sakala keskusesse, kus saab teoks linna seitsme aasta arengukava arutelu.

Linnavalitsuse arenguspetsialisti Lauri Alveri sõnul on arengukava koostatud paljusid osalisi kaasates. «Arengukava põhifookuses on Viljandis elavate inimeste heaolu suurendamine ning siin tegutsevate ettevõtjate toetamine,» selgitas Alver.

Ametniku sõnul ei olnud kõiki inimesi võimalik kaasata dokumendi kirjutamisse, kuid nüüd, enne arengukava vastuvõtmist, on aeg, mil kodanikud saavad linna arengus kaasa rääkida. «Loodan, et linlased on huvitatud oma kodulinna arengust. Ootame Sakala keskusesse võimalikult palju inimesi, et arengukava oleks just täpselt selline, nagu viljandlased soovivad,» kutsus Lauri Alver kodanikke arutelust osa võtma.

Arengukava koostamise protsessi juhtis volikogu komisjon, mille liikmed omakorda juhtisid alateemade töörühmi. Dokument on juhtrühma, töörühmade, linnavalitsuse ja ametite töö koondtulemus, mille koostamise aluseks on võetud töörühmade töö.

Arengukavaga on võimalik tutvuda Viljandi linnavalitsuse kodulehel, linnaraamatukogus, Viljandi linnavalitsuse majades Linnu tänav 2 ja Laidoneri plats 5. Ettepanekuid, mõtteid ja küsimusi on võimalik esitada ka Viljandi linna e-posti aadressil viljandi@viljandi.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles