Keskerakond seadis Viljandi linnapea kandidaadiks Helmut Hallemaa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Hallemaa
Helmut Hallemaa Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi keskerakondlased otsustasid Viljandi linnapea kandidaadina üles seada praeguse linnavalitsuse liikme Helmut Hallemaa. Hallemaa rõhutas, et kuigi Keskerakond on aastate jooksul koos koalitsioonipartneritega väga palju ära teinud, ootavad paljud olulised küsimused lahendamist.

«Prioriteediks tuleb seada ühistranspordi küsimus, mis minu nägemuses peaks olema linna pensionäridele tasuta ning järk-järgult laienema kogu linnarahvale,» andis linnapeakandidaat teada. «Eakatele on väga oluline ka uue päevakeskuse ja sotsiaalmaja ehitamine. Meie eelistuses on see oluline keskus linna oma, kuid samas ei välista selle toimimist erasektori või mittetulundusühenduste rendipindadel.»

Helmut Hallemaa märkis, et Viljandi vajab uute töökohtade teket ning uusi ettevõtteid, milleks on üks võimalik ja parim lahendus teede rajamine koos vajaliku taristuga.

Helmut Hallemaa on Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimees ning 2005. aasta novembrist Viljandi linnavalitsuse liige. Hetkel tegutseb Hallemaa arenduskonsultandina ning on Tartu Ülikooli doktorant. Varasemalt on ta töötanud omavalitsusliku ja riikliku Viljandi maavalitsuse regionaalse arengu ameti juhataja ja peaspetsialistina ning kodakondsus- ja migratsiooniametis peadirektori nõunikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles