Peakorraldaja pidi keset ööd otse laval võitlusse astuma

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhhil oli Viljandis kaasas maadluskampaaniate eestvedaja Martin Plaser, kes esitas väljakutse festivali peakorraldajale Juhan Nöpsile. Rahva rõõmuks peetigi jupp aega pärast südaööd laval lennukas matš.
Winny Puhhil oli Viljandis kaasas maadluskampaaniate eestvedaja Martin Plaser, kes esitas väljakutse festivali peakorraldajale Juhan Nöpsile. Rahva rõõmuks peetigi jupp aega pärast südaööd laval lennukas matš. Foto: Siim Pille

Festivali «Rock Ramp» viimasel kontserdil, ansambli Winny Puhh esinemise ajal läks peakorraldaja Juhan Nöps laval mati peal kokku maadlemise propageerija Martin Plaseriga, kes oli lubanud, et kui korraldaja võidab, loobub bänd oma esinemistasust.

«Väga huvitav kogemus oli,» kommenteeris Nöps naerdes. «Plaser on minust küll kolmkümmend kilo kergem, aga tegi mul ikkagi selja prügiseks. Mul oli viimasest maadlustrennist muidugi kakskümmend aastat möödas, aga tema tegeleb sellega iga päev.»

Onu mustas kleidis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles