Jakobsoni kool sooviks saada Männimäe kultuurikeskuseks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kolisid raamatukogu töötajad (vasakult) Anu Sild, Jane Haavel ning Elvi Saar Männimäe filiaali tühjaks. Täna tuleb teavikutele järele auto, mis hakkab neid raamatukogu peamajja viima.
Eile kolisid raamatukogu töötajad (vasakult) Anu Sild, Jane Haavel ning Elvi Saar Männimäe filiaali tühjaks. Täna tuleb teavikutele järele auto, mis hakkab neid raamatukogu peamajja viima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et üha enam kultuuriasutusi kolib Männimäelt kesklinna, võiks Jakobsoni koolist direktori arvates kujuneda piirkonna kultuurikeskus, kus töötaks ka linnaraamatukogu filiaal. Nii linnavalitsus kui -raamatukogu seda mõtet aga ei jaga.

«Võimalus, et inimesed end rohkem koolimajaga seostavad, on olemas, sest kultuuriasutused kaovad pisitasa Männimäelt,» lausus Jakobsoni kooli direktor Eero Järvekülg, viidates sellele, et peale raamatukogu kolivad Männimäe tee 26 hoonest sügisel ära spordikooli vibuspordi osakond ning kunstikool.

Järvekülje sõnul käivad Jakobsoni kooli spordisaalis õhtusel ajal treenimas spordisõbrad, samuti harjutavad seal tantsurühmad ja koorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles