Sooduspakkumistel saab määravaks poe suurus

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Uku keskuses asuv Rimi hüpermarket on keti esinduskauplus Viljandimaal, ei saa sealt kõiki soodushinnaga pakutavaid kaupu.
Kuigi Uku keskuses asuv Rimi hüpermarket on keti esinduskauplus Viljandimaal, ei saa sealt kõiki soodushinnaga pakutavaid kaupu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Uku keskuses asuva Rimi hüpermarketi kliendid on solvunud, sest seal ei ole saadaval kõiki kaupu nii hea hinnaga, nagu kett on sooduskampaania lehtedel välja reklaaminud.

«Kunagi tahtsin osta DVD-sid ning kuigi ma nägin hinda, mõtlesin, et allahindlus tehakse ehk kassas,» lausus Rimi sage klient Janek Luuk. «Kui kassas sain teada, et Viljandis filmidel allahindlust ei ole, pani see küll küsima, miks ei ole. Ei saa ju öelda, et see on nii tilluke pood või et ei ole inimesi, kes asju odavamalt tahaksid.»

Viljandlanna Eve Torn leiab Rimi kampaaniatest rääkides, et Viljandi inimesi ei peeta justkui teiste Eesti elanikega võrdseks. «Meie postkastidesse tuleb igal nädalal palju pakkumisi ning kuu aega tagasi oli ka üks Rimi leht, mis reklaamis tööstuskaupade allahindlust. Paljusid asju sealt Viljandis aga ei saa,» meenutas Torn. «Mul on üks tuttav ka kassast küsinud, miks see nii on, ning saanud vastuseks, et sortimendis ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles