Viljandimaa sport 5.—11. augustini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Holstre-Nõmmel seitsmendad mehaanikute mitteametlikud maailmameistrivõistlused ehk «Mulgikakerdus».
Laupäeval on Holstre-Nõmmel seitsmendad mehaanikute mitteametlikud maailmameistrivõistlused ehk «Mulgikakerdus». Foto: Elmo Riig / Sakala

ESMASPÄEV, 5. august

Tennis. Viljandi tenniseväljakutel algas nädala lõpuni peetav «Airok Viljandi Open 2013» noorteturniir. «Tennis Europe» sarja kuuluval rahvusvahelisel mõõduvõtul teevad kaas U-16 vanuserühma mängijad.

TEISIPÄEV, 6. august

Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi staadionil Eesti 1997. aastal sündinud noorte meistrivõistlustel JK Tulevik jaTallinna FC Levadia.

Kell 19 on Viljandi staadionil Eesti karikavõistlustel vastamisi JK Tulevik ja FC Flora.

REEDE, 9. august

Jalgpall. Viljandi staadioni kunstmuruväljakul mängitakse kaks Eesti noorte meistrivõistluste kohtumist: kell 15 on vastamisi Tuleviku ja Rapla 1999. aastal sündinud noored ning kell 17 Viljandi Spordikooli ja Kohtla-Järve JK Järve 1998. aastal sündinud poiste esindus.

LAUPÄEV, 10. august

Rannavolle. Kell 10 algavad Viljandi rannas maakonna meistrivõistlused mees- ja naispaaridele.

Motosport. Holstre-Nõmmel peetakse harrastajate motokrossi MMM ehk Mulgikakerdus. Esimene võistlusstart antakse kell 11.

Jalgpall. Suure-Jaani staadionil peetakse kaks Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist: kell 12 on Suure-Jaani United vastamisi Tartu meeskonnaga JK Löök ning kell 14.30 kohtuvad SK Tääksi ja Võru JK.

Kell 12 on Viljandi kunstmuruväljakul meistrivõistluste kolmandas liigas JK Tuleviku Vanakesed vastamisi Tõrva JK meeskonnaga.

PÜHAPÄEV, 11. august

Petank. Kell 12 mängitakse Viljandi rannas Heliose sarja osavõistlust.

Jalgpall. Kell 12 kohtuvad Soe staadionil meistrivõistluste teises liigas FC Tarvastu ja FC Nõmme United, samal ajal võõrustab Tuleviku II meeskond Viljandi staadionil Tartu FC Santost.

Kell 11 mängivad Suure-Jaani staadionil noorte 2003. aastal sündinute meistrivõistluste kohtumist Suure-Jaani United ja Viljandi Tulevik ning kell 13 on sealsamas 2005. aastal sündinute turniiril vastamisi Suure-Jaani United ja Tartu FC Helios Kollane võistkond.

Jooks. Kell 12 saab Viiratsis stardi 23. Kolme Tamme jooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles