Viljandi tennisistid on uudse spordiala maaletoojad

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste seas populaarsust koguvat rannatennist mängitakse liiva peal, tavatennisest kõrgema võrguga ja palli maha põrgatamata.
Eestlaste seas populaarsust koguvat rannatennist mängitakse liiva peal, tavatennisest kõrgema võrguga ja palli maha põrgatamata. Foto: Erakogu

Viljandi mängiv tennisetreener Ott Ahonen tõi Eestisse rannatennise. Uudne ala kogub eestlaste seas populaarsust, eelmisel nädalavahetusel peeti selles esimesed Eesti meistrivõistlused.

Nädalapäevad enne esimest kohalikku tiitlijagamist võttis peamiselt viljandlastest koosnev Eesti koondis ette tee Moskvasse, et osaleda rannatennise võistkondlikel maailmameistrivõistlustel. Võistkonda kuulusid neli viljandlast: meeste paarismängus Ott Ahonen ja Ainar Laube, võistkonna kapten Margus Ungerson ja naistest Anelle Luik. Delegatsiooniga oli kaasas veel naispaarismängija Katri Miller.

Täideti püstitatud eesmärk

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles