Linn premeerib edukaid koolilõpetajaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu maagümnaasiumi lõpetav Maria Alesma on üks 11. viljandlasest, kellele linn kooli kuldmedaliga lõpetamise eest stipendiumi määras.
Tänavu maagümnaasiumi lõpetav Maria Alesma on üks 11. viljandlasest, kellele linn kooli kuldmedaliga lõpetamise eest stipendiumi määras. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus kinnitas esmaspäevasel istungil stipendiumid neile viljandlastele, kes lõpetavad gümnaasiumi kuld- või hõbemedaliga.


Kuldmedaliga lõpetajaid on tänavu 11 ning neile määratud stipendiumi suurus on 5000 krooni. Selle pälvivad Maria Alesma ja Liis Kalmet Viljandi maagümnaasiumist, Birgit Maaten, Kairi Raabe ja Merilin Rannamäe Viljandi Paalalinna gümnaasiumist ning Sandor Elias, Marko Mikk, Eha Mäesalu, Siim-Ilmar Nopri, Urmas Talimaa ja Kairi Sülla Jakobsoni gümnaasiumist.

Hõbemedaliga lõpetajaid on tänavu viis ning neid ootab ühekordne 4000-kroonine stipendium. Hõbemedaliga lõpetavad Kädi Kolga, Nele Naris ja Maris Palo Jakobsoni koolist ning Triin Eerme ja Liis Muri maagümnaasiumist.

Linnavalitsuse antava stipendiumi pälvivad vaid Viljandi elanikeregistris olevad abituriendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles