Bussiootekoda avati lauldes ja maiustades

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuias avati eile uus bussijaam ning korrastatud sai ka jaama esine tee. Kokku võtsid tööd aega kolm kuud. Uue hoone avamine oli kohale meelitanud rohkem kui poolsada inimest ja jaamast saadeti peo ajal teele neli liinibussi.
Karksi-Nuias avati eile uus bussijaam ning korrastatud sai ka jaama esine tee. Kokku võtsid tööd aega kolm kuud. Uue hoone avamine oli kohale meelitanud rohkem kui poolsada inimest ja jaamast saadeti peo ajal teele neli liinibussi. Foto: Kai Kannistu

Eile kell 7.30 avati Karksi-Nuias peoga bussijaama ootekoda. Vana koja lammutustööd ja uue ehitamine võtsid koos teetöödega aega kolm kuud.

Hommikul läbisid liiklussõlme neli bussi. Karksi vallavanem Arvo Maling kõneles, et kuna parandati ka bussijaama teed, sai esimesena sisse sõitnud Lilli bussi number 18 juht avamise puhul pudeli šampanjat. Teistele anti Teekonna kommi ja Karksi valla helkur ning sõitjad said samuti maiustada.

Senine Karksi-Nuia bussijaama varjualune koosnes kolmest osast. Üks neist korrastati ja viidi Polli küla peatusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles