Pikanäpumehed ajasid prügile küüned taha

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügihundid käisid ööhämaruses Koidu seltsimaja hoovis, lootes sealt tõenäoliselt taarat leida. Ära läksid nad hoopis mõne koti olmejäätmetega.
Prügihundid käisid ööhämaruses Koidu seltsimaja hoovis, lootes sealt tõenäoliselt taarat leida. Ära läksid nad hoopis mõne koti olmejäätmetega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalavahetusel koostöös pärimusmuusika festivaliga Koidu seltsimajas tegutsenud ööklubi Välk langes küll varaste ohvriks, kuid kahju ei kandnud, sest minema viidi ainult prügi.

Läheduses elav naine, kes soovis jääda tundmatuks, rääkis «Sakalale», et oli ärganud ööl vastu teisipäeva kella poole kolme paiku lärmi peale, kuid ei tõtanud unesegasena kohe akna juurde vaatama, mis on väljas lahti. Kui kolistamine oli kestnud juba peaaegu pool tundi, läks naine lõpuks akna peale ja nägi kolme noormeest, mustad kilekotid käes, minema kõndimas. Ta oletas, et noored olid leidnud taarakotte ja läksid nendega minema.

«Usun, et ühegi ürituse korraldajad ei vii oma prügi kella poole kolmest öösel minema, seega oli ilmselt tegemist ikka vargusega,» lausus naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles