Suvepäike andis arvutite müüjatele särtsu juurde

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et ereda päikese käes kipuvad tahvelarvutite ekraanid ka põhja keeratud heleduse juures tüütult tuhmiks jääma, haarab järjest enam inimesi selle imevidina endaga suvepuhkusele kaasa.
Olgugi et ereda päikese käes kipuvad tahvelarvutite ekraanid ka põhja keeratud heleduse juures tüütult tuhmiks jääma, haarab järjest enam inimesi selle imevidina endaga suvepuhkusele kaasa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui varemalt loksus puhkaja seljakotis päikesekreemi ja jaheda joogi vahel mõni raamat või ajakiri, siis nüüd pistavad paljud sinna hoopis tahvelarvuti.

Turu-uuringufirma GfK Retail and Technology hiljutise analüüsi järgi müüdi Eesti jaeturul selle aasta juunis kokku 10 700 süle- ja tahvelarvutit, ligi kümme protsenti rohkem kui mais. Seejuures on tähelepanuväärne, et rohkem kui pooled olid just tahvelarvutid, mida krõbeda hinna tõttu alles hiljuti soetasid endale ainult infotehnoloogia gurmaanid.

Üha enam tahvleid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles