Ehitajad võtsid vägeva villa ette

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaelu edendamise sihtasutuse juht Raul Rosenberg ja aktsiaseltsi Pärlin tegevdirektor Enno Pikkpõld allkirjastasid eile kümmekonna asjaosalise ees villa renoveerimislepingu.
Maaelu edendamise sihtasutuse juht Raul Rosenberg ja aktsiaseltsi Pärlin tegevdirektor Enno Pikkpõld allkirjastasid eile kümmekonna asjaosalise ees villa renoveerimislepingu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Trepimäel seisev võimas villa, mille Tallinnast ära koliv maaelu edendamise sihtasutus laseb eeloleva aasta vältel oma uueks bürooks renoveerida, on esialgu veel trööstitus seisukorras.

Eile pärastlõunal allkirjastasid sihtasutuse ning aktsiaseltsi Pärlin juhid ehituslepingu, mis näeb arhitektuuriväärtusliku maja juures ette enam kui 880 000 euro eest töid. Samal ajal upitasid töömehed juba hoone kohale tõstukikorvi ning asusid sealt kivikatust survepesuriga samblast vabastama.

«Ehitusele kuluv summa kujuneb küll suuremaks, kui me arvasime, aga see pole probleem. Oleme seni säästvalt tegutsenud ning päris palju kasumit pangakontole kogunud,» rääkis sihtasutuse juht Raul Rosenberg eile majas ringkäiku tehes. Muu hulgas rõhutas ta, et maaelu edendamise sihtasutus on täielikult isemajandav ega kasuta investeeringuks sentigi riigieelarve raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles