Vallavanem Erich Palm: palgatõus oli halb üllatus

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Palm on üks Viljandimaa staažikamaid vallavanemaid, olles Pärsti valda juhtinud peaaegu Eesti taasiseseisvumisest alates.
Erich Palm on üks Viljandimaa staažikamaid vallavanemaid, olles Pärsti valda juhtinud peaaegu Eesti taasiseseisvumisest alates. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärsti vallavanema Erich Palmi sõnul tuli kevadine palgatõus talle sootuks üllatusena ning seetõttu polevat vähimatki põhjust sellekohaseid vandenõuteooriaid tõsiselt võtta.

Erich Palm, mis te arvate, miks Margus Toomla tegi märtsikuisel vallavolikogu istungil ootamatult ettepaneku tõsta teie palka 25 protsendi, mitte aga viie protsendi jagu nagu vallavalitsuse ametnikel?

Mulle oli juba eelmisel suvel, kui koostasime valla eelarve strateegiat, selge, et minul isiklikult pole põhjust palgakasvuga arvestada. Paraku maksis mulle kätte see, et olen suutnud tööd nii hästi korraldada, et pole pidanud alati ise volikogu istungitel kohal käima. Nii ka nüüd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles